Om os

Center for Positiv Psykologi (CPP) er en privatejet konsulentvirksomhed med speciale i forskningsbaserede psykologydelser.  Virksomheden er ejet af autoriseret psykolog og master i anvendt positiv psykologi Ebbe Lavendt.  Centrets opgaver løses ofte sammen med en række faste samarbejdspartnere, der er særligt udvalgt på baggrund af høj faglighed og etik.  I kraft af vores faglige viden om psykologi hjælper vi vores kunder med at trives og præstere optimalt.

Vores speciale er arbejds- og organisationspsykologi, ledelsespsykologi, positiv psykologi, evidensbaseret coaching, mental sundhed og naturpsykologi.  Vi kan bl.a. tilbyde et af Danmarks største og mest velrenommerede udbud af forskningsbaserede ydelser inden for positiv psykologi.  Vi yder hjælp i form af undervisning, samtaler, konsulentarbejde og udvikling af produkter.  Så vidt muligt tager vi afsæt i nyere psykologisk forskning om præstationsfremme, udvikling, trivsel, sundhed og forebyggelse.  Vores ydelser er derfor kendetegnet ved videnskabelighed, kvalitet og effekt – og naturligvis etik.

Vi stræber efter at leve vores værdier og gå foran som positive rollemodeller.  Vi forsøger eksempelvis at udvise socialt ansvar ved at forære dele af vores arbejde væk gratis og ved at give rabatter til organisationer, der arbejder med menneskerettigheder, socialt arbejde osv.  Ved at købe vores ydelser er du med til at muliggøre og indirekte støtte op om det arbejde.

Historisk set blev Center for Positiv Psykologi oprettet i 2004 under navnet Reframe.  I 2006 oprettede vi Positiv Psykologi Netværket og organiserede derigennem danske forskere og praktikere inden for positiv psykologi. Senere samme år introducerede vi evidensbaseret coaching i Danmark og stiftede i 2007 Selskab for Evidensbaseret Coaching (SEBC) under Dansk Psykolog Forening.