Positive health

– Bliv sundere med viden og værktøjer

fra positiv psykologi

Lær at fremme sundhed og trivsel

Vil du klædes bedre på til at arbejde med trivsel og sundhed?  Så er den nyere forskning fra positiv psykologi om ”positive health” måske noget for dig.  ”Positive health” er forskningsbaseret viden om, hvordan man definerer, måler og forbedrer fysisk og psykisk sundhed.  På kurset får du både viden og værktøjer til at fremme sundhed og trivsel på arbejdspladser og privat.

Målgruppe

Kurset henvender sig til psykologer, behandlere, personlige trænere, coaches, konsulenter og ledere m.fl., som ønsker at lære, hvordan redskaber fra positiv psykologi kan anvendes til at skabe større fysisk og psykisk sundhed og trivsel.

Udbytte

Som deltager får du:

  • Kendskab til den videnskabelige viden om og praktiske erfaringer med ”positive health”
  • Konkrete værktøjer, tips og tricks til at forbedre din og andres fysiske og psykiske sundhed og trivsel
  • Idéer til, hvordan du kan overføre det lærte til dit arbejde og dit privatliv
  • Inspiration til, hvor du kan lære mere

Indhold

Kurset giver dig svar på spørgsmålene:

  • Hvorfor er ”positive health” relevant?
  • Hvad bør du vide om livsstilspsykologi, mental fitness, trivsel versus stress, positiv motivation, nemme løsninger, sundhedsfremmende fællesskaber, holdnings- og adfærdsændringer, små og store skridt mv.?
  • Hvordan kan du helt konkret benytte viden og værktøjer om ”positive health” til at fremme sundhed og forebygge sygdom?

Form og proces

Kurset varer to dage og består af en vekselvirkning mellem oplæg – i et sprog alle kan forstå – om forskningsbaseret viden og værktøjer, videoklip, spørgsmål og svar, diskussion af aktuelle udfordringer, demonstrationer, praktiske øvelser og erfaringsudveksling.

Underviser

Autoriseret erhvervspsykolog Ebbe Lavendt er leder af Center for Positiv Psykologi og tilknyttet Institut for Idræt og Ernæring ved Københavns Universitet.  Han har 17 års erfaring fra konsulent-branchen, hvor han har løst opgaver for private og offentlige organisationer.  Ebbe har desuden som den eneste danske psykolog gennemført uddannelsen Master of Applied Positive Psychology ved University of Pennsylvania og har lavet en del af sit igangværende forskningsprojekt om positiv psykologi og coaching ved Institute of Coaching, McLean Hospital | Harvard Medical School.

Praktiske oplysninger

Kurset er arrangeret af Center for Positiv Psykologi. Der er for tiden ingen planlagte afholdelser.


Pris

DKK 6.000,- excl. moms pr. deltager.  Mængderabat gives ved samtidig tilmelding af flere deltagere og ved tilmelding til flere kurser.  Prisen inkluderer forberedelse, kursusafgift, kursusmateriale, forplejning, kursusbevis og eftersendelse af materialer.  Deltagere sørger selv for transport og eventuel overnatning.


Tilmelding

Der er et begrænset antal pladser.  Bemærk, tilmeldingen er bindende.  Såfremt du bliver forhindret i at deltage, kan du overdrage din plads til en anden.


Kontakt

Du er altid velkommen til at henvende dig for at få hjælp til at vælge det kursus, der passer bedst til dine behov.  Kontakt venligst kursusleder Ebbe Lavendt, 4044 4366, el@positivpsykologi.dk.


Download

Download kursusbeskrivelsen som PDF-fil.

Få besked, næste gang kurset udbydes