Udtalelser om coaching

“Mange tak for i går og for tilsendte – det satte en masse tanker (og hektisk aktivitet) i gang og det var en fornøjelse at blive guidet af dig. Vi glæder os til næste runde, og alt det gode, der ligger imellem.”

Malene Rix, Master of Arts, Malene Rix Negotiation

“Jeg vil lige starte med at sige tak for et godt coachingforløb. Jeg fik et godt job, og ikke mindst har det givet mig en klar bevidsthed om mine begrænsninger/muligheder samt et mere klart syn på mit potentiale. Såfremt jeg står med et klart “problem” en dag, så hører du fra mig.”

Christian Vagn Larsen, markedsføringsøkonom

“Jeg har virkelig fået noget godt at bygge videre med. Tak for en fin samtale i fredags. Det med bevidst at spørge mig selv, hvordan jeg kan bruge en styrke på et svært problem for at komme videre – det er lige noget for mig.”  “Så topkarakter til kurset, både mht. undervisningsniveauet og indholdet, value-for-money, anvendelighed efterfølgende og den opfølgende coaching samtale.”

Mikael Kibenich, Clinical Document Manager, Ferring Pharmaceuticals

“Tak for i dag! Du er simpelthen en hård banan på den virkelig positive måde 🙂  Tak fordi du er så villig til at dele….”  “Jeg føler mig altid styrket når jeg går fra en session hos dig.”

Tanja Staal Wegner, cand.pæd.psyk., Fokus i livet

“Tak for sidst og fordi du satte så meget tid af til mig…det var lærerigt og du er jo bare for sej til det der.”
“Med sine skarpe spørgsmål til mit mål med coachingen skabte Ebbe allerede i starten af samtalen nye erkendelser hos mig. Gennem coachingen gik det op for mig, at der allerede lå flere mulige løsninger på min udfordring lige foran mig – den tankegymnastik, Ebbes spørgsmål fremkaldte, var således med til at tydeliggøre mine handlemuligheder i en arbejdssituation, jeg ellers havde følt mig fastlåst i.  Jeg mødte egentlig op for at få nogle gode råd af Ebbe, men det viste, at der lå mange ‘gode råd’ til mig i min egen bevidsthed, og disse tonede frem gennem coachingen.

Mette Borg, cand.psych., Dansk Industri

” .. at blive coachet af Ebbe er det samme som at blive vækket om morgenen af et insisterende vækkeur. Ebbe stiller udfordrende og tankevækkende spørgsmål på en åbenhjertig og ukompliceret måde. Desuden oplever jeg at Ebbe er meget struktureret i sin tilgang hvilket, i mit tilfælde, har gjort at jeg gennem coachingforløbet har lært meget om coaching. Jeg kan varmt anbefale coaching hos Ebbe til en hver som er motiveret og beredt på nye handlemuligheder og en endeløs horisont. Jeg finder Ebbes handlingsorienterede stil befriende, hos Ebbe sludrer man ikke, man lægger planer! I en coachingproces hos Ebbe ‘slipper man ikke så nemt udenom’, du skal være indstillet på direkte, ublu konfrontation med dine indre konflikter: Det som spænder ben for dig, i jagten på det bedste liv.”

Thomas Markersen, cand.psych.aut., Psykologerne Frederiksberg og City

”I forbindelse med min beslutning om at starte som selvstændig coachede Ebbe Lavendt mig ift. en udforskning af forskellige mulige scenarier samt deres kobling til min personlige motivation. Ebbe arbejder struktureret og er god til at fastholde fokus i samtalen. Dette støttede min afklaringsproces på konstruktiv vis, således at jeg efterfølgende kunne flytte mit fokus fra ’måske skal jeg starte som selvstændig nu’ til ’hvordan gør jeg, for det er det her, jeg vil’.”

Lene Thomsen, selvstændig konsulent, Atatov

“Jeg havde tænkt meget over min problemstilling inden coaching sessionen og troede ikke jeg kunne blive klogere, men skemaet vi arbejdede med og Ebbes grundighed og overblik gjorde, at jeg vidste lige hvad jeg skulle gøre, da jeg gik derfra. Dejligt.”

Pernille Rasmussen, cand.psych., Cubiks

“Først og fremmest synes jeg at det var en seriøs og givtig coaching seance. Efter forløbet, sad jeg med en følelse af at du havde hjulpet mig med at blive mere klar på, hvor mit fokus og motivation lå mht. specialet. Du er rigtig god til at hjælpe mig med at holde dette fokus på emnet i stedet for at gå ud af alle de tangenter som jeg bliver optaget af undervejs. Du er målrettet og skærer igennem for at hjælpe mig til at holde den tid vi har sat af til mødet. Du har et klart overblik over coaching-processen og holder øje med målet, således at jeg får optimalt udbytte af det jeg har søgt hjælp hos dig til.”

Anita Schmelling, stud.psych.