Udtalelser om foredrag

“Mange tak for et meget inspirerende foredrag i går for Finansforbundets medlemmer på Scandic hotel. Emnet er meget interessant og relevant. Super med de praktisk anvendelige øvelser og eksempler. Dejligt med anbefalinger til videre læring og initiativet med at samle en masse materiale på dit site.”

Annelise Lysdal, Director, Eurogiro

“Tak for en spændende aften. Dejligt du kunne afse nogle timer til at give os en smagsprøve på alle de positive toner. Jeg gik opløftet derfra og vil gerne dele noget af oplevelsen med mine kolleger […].”

Tina Krøyer Jacobsson, Business Developer, Danske Bank

“Tusind tak for i dag. Det gik rigtig godt. Jeg var meget tilfreds. Og min direktør var fuld af lovord over for hvor troværdig du var. Så det er jo dejligt.”

Bettina R. Thøgersen, Direktions- & HR-rådgiver, IDA

“Du er en super god formidler: – Fortaber dig ikke i detaljer, men viser samtidig at du har en stor og dyb viden indenfor området. – God til at krydre det med historier og konkrete eksempler. – Og ikke mindst bringe humor ind i oplægget. Rigtig godt!  […]  Øvelserne var rigtig fede – og alt i alt et rigtig fint arrangement synes jeg!”

Nina Tange, leder af Master of Positive Psychology, Aarhus Universitet

“”Tusind tak for et meget informativt arrangement, det gav virkelig nogle gode tips, ideer, og opmærksomheder, som man i den teoretiske studieverden absolut ikke får indblik i.”

Jeanette Justesen, underviserkonsulent, LO-skolen i Helsingør

”Tillykke herfra:) En bedre foredragsholder kan man næppe tænke sig:)”

Bolette Bidstrup, konsulent & certificeret coach, BBinsight

“Positiv psykologi foredragsrækkerne ….. også dem i Odense….. har for mig bragt så meget berigende brugbart dels i arbejdssammenhæng og for mig personligt. Det har videreført mig også til at deltage i bl.a. Barbara Fredricksons webinar i positiv psykologi, og fordybelse i efterhånden megen fag-litteratur i positiv psykologi og andet fagligt der læner sig op ad dette emne.  Så, jo helt bestemt!!!!  Du har i den grad “motiveret – og inspireret” mig. Tak for det!”
“Tak for et virkelig godt og meget brugbart-overskueligt foredrag i tirsdags i foredragsforløbet omkring positiv psykologi. Og i særdeleshed tak for din deling af dine slides.”
“Tak for vældig godt foredrag i” Positiv psykologi” torsdag aften i Slagelse. Fornøjelse at opleve mange deltagere – selv i Slagelse. ….. Du er god, vidende og entusiastisk i dit foredrag – og har gode svar på hånden ved spørgsmål / bidrag fra deltagerne.

Nina Tollgaard, coach