Udtalelser om positiv psykologi

“Først vil jeg sige tak for et super godt og givende kursus! Det satte nogle tanker i gang, som jeg også benytter mig af i hverdagen – bl.a. tænker jeg meget over at omgås personer, som giver mig energi og forsøger at undgå dem, der dræner mig.  […]  Men jeg vil klart anbefale kurset til kollegaer og andre i mit netværk, for jeg synes det var virkelig givende!”

Camilla Theilade, certificeret forsikringsrådgiver, Alka Forsikring

“Jeg har flere gange efter vores meget eksklusive kursus haft brug for mine styrker som identificeret på kurset. Hele det livssyn som den positive psykologi støtter op om passer perfekt med mit eget. Du var en god formidler, og der var tid til at vi kom rundt omkring for at perspektivere stoffet. Mange tak for det.”

Grith Andersen, IT Project Manager

“Jeg er meget, meget tilfreds med mit udbytte at kurset. […] Jeg er imponeret over hvor mange værktøjer vi fik præsenteret og brugte på kurset, og kan ikke helt forstå at vi kun var der én dag. Og det har ikke givet anledning til information overload. En af de gode ting var, at det handlede det om at bruge øvelserne umiddelbart, og ikke om at overtage de værdinormer som ligger bagved. Man behøvede ikke forstå eller overgive sig til hele teorien bagved, for at kunne få rigtig godt udbytte. I coaching samtalen efterfølgende, tog vi fat på hvordan jeg i mit konkretet arbejde kan bruge netop mine styrker bevidst til at komme positivt bedre ind på udfordringer jeg ellers ville svære og energidrænede. Alt i alt er det selvfølgelig op til mig selv at fortsætte med det jeg synes var godt ? Så topkarakter til kurset, både mht. undervisningsniveauet og indholdet, value-for-money, anvendelighed efterfølgende og den opfølgende coaching samtale.”

Mikael Kibenich, Clinical Document Manager, Ferring Pharmaceuticals

“Først fremmest tak for et godt og inspirerende kursus. Jeg kan allerede mærke en forandring i den måde jeg tænker på og at det hjælper at arbejde lidt med nogle af de værktøjer du har givet os. Jeg er især glad for den der 3 gode ting som jeg bruger ofte og det at være opmærksom på hvem der dræner mig og hvem der giver mig energi.”

Maria Salling Klemensen, eksamineret forsikringsrådgiver, Alka Forsikring

“Tak for et fantastisk godt kursus om positiv psykologi for Ingeniørforeningen (IDA) i dag. Positivt (men ikke overaskende – vi ved jo du er Number One) godt.”

“Jeg er jo, som du sikkert har fornemmet, en stor fan, eller hvad sådan noget nu hedder, af dig.”

Kim Knudsen, chefkonsulent, Ingeniørernes Efteruddannelsesfond

“Det er bare to dage, men kurset opleves og fylder for langt langt mere – og vel at mærke på den positive måde! Lars Ginnerup, Lykkeklinikken og Ebbe lavendt, Center for Positiv Psykologi, som også er de konkrete undervisere fremstår som top professionelle og opdateret på forskningsfeltet. Dertil kommer, at deres brændende engagement for positiv psykologi mærkes kontinuerligt kurset igennem. De deler velvilligt ud af deres viden og erfaring. Og ikke kun i forhold til deres professionelle virke, men afslører også hvordan positiv psykologi har bidraget til interessante ændringer og mærkbare betydninger i deres personlige liv. Et komplementært par som er i stand til at rammesætte kursusforløbet med et sådan raffinement, at de på en og samme tid fremstår som beskedne og markante, samtidig med at de på professionelvis inviterer til dialog, diskussion og fornøjeligheder. Et stort udbytte, som for mig skal dirigeres og placeres på hylder og fil, sjæl og krop. Det tager lidt tid, for eftermælet af kurset er eftertrykkeligt.”

Janne Olsson, adjunkt og udviklingskonsulent, Professionsinstituttet KLEO

“Ros til jer for at tilpasse det til os deltagere. Fedt med svarrunder, hvor I besvarer vores spørgsmål. Tak for jeres generøsitet m.h.t. øvelser, materialer m.m. Jeg synes I er et godt match. Ebbes skarpe overblik og Lars finurlighed og praktiske eksempler. Jeg er imponeret over din enorme viden Ebbe, som du formilder præcist og sikkert (den nye Seligman).”

Bo Krüger, facilitator og forfatter, Moving Minds

“Slutteligt, Ebbe; du er den bedste underviser jeg har nogensinde har oplevet, og det er mange! Jeg kan i den grad godt lide din seriøsitet, din parathed og lune. Du er guld værd for mig og stor inspirationskilde, så jeg glæder mig til at møde dig en anden gang!!”
“Rigtig meget tak for en, i min optik, fantastisk weekend!! Det var lige det “hul”, som jeg havde brug for i min verden. Brikkerne faldt på plads! Jeg skal ud næste weekend, hvor jeg tager kort med udsagnene fra styrketesten med. Jeg sender et billede til dig. Jeg har lige haft en kandidat til samtale til en praktikplads gennem testen, og hun var helt oppe og ringe. Aldrig havde “noget” givet så meget mening, efter at jeg havde coachet hende på den! Tak for en super jordnær forklaring.”
“Tak for sidst. Det var overvældende – godt!  Jeg er, som tre gange før, super glad for din undervisningsstil og nyder i den grad at lægge ører og hjerne til alt det, du kan læsse af!  Jeg kunne virkelig godt tænke mig meget mere af samme skuffe […]”

Niels Moestrup, konsulent og rådgiver, &Talk

“Det var et par gode dage og det jeg specielt kan fremhæve er
– I er begge meget vidende og givende
– Meget dejligt med alt det materiale vi fik tilsendt efterfølgende
– Godt,  at vi fik prøvet nogle ting af.”
“Tak for sidst og en spændende weekend sammen med jer og alle deltagerne.  Og tusind tak for alt det spændende materiale – det sætter jeg stor pris på. Det er dejligt at kunne dykke længere ned i det og forhåbentlig blive endnu klogere.

Annette Kledal, coach, underviser og konsulent, Expand

“Jeg er jo, som du sikkert har fornemmet, en stor fan, eller hvad sådan noget nu hedder, af dig.”

Kim Knudsen, chefkonsulent, Ingeniørernes Efteruddannelsesfond

“Tak for en dejlig udbytterig dag skal jeg sige fra os alle.  Det kunne ikke være bedre. Vi vender tilbage igen.”
“Vi har været meget begejstrede for i går – tak for det.”

Kenneth Carstensen, karriererådgiver, IDA

“Kurset fra weekenden lever stadig i mig og gør et stort indtryk endnu.  Det gav et godt overblik og “hands-on beviser” på, at det virker.  Noget af det bedste ved Positiv Psykologi, synes jeg, er at de fleste af interventionerne er logiske og umiddelbart giver mening og samtidig giver en kæmpe-effekt, hvis man bare gider at kaste bare en smule energi efter dem.  Og dem, der er til det lange, seje træk og virkelig forstår, at indsats betaler sig, opnår jo bare fantastiske resultater i forhold til at “leve et blomstrende liv”…. og det er oven i købet bevist!”
“Og jeg vil da gerne give jer mine bedste anbefalinger, som I må bruge, som I lyster:
“Jeg har haft  – og har stadigvæk – stort udbytte af at deltage i kurset Positiv Psykologi i slutningen af juli måned udbudt af Lars og Ebbe.  Kurset har et fint og balanceret mix af formidling af teoretisk viden inden for feltet og praktisk afprøvning blandt deltagerne af, at teorierne virker og kan anvendes i praksis. Lars og Ebbe supplerer hinanden fint på kurset, og de er meget gavmilde med at bringe sig selv i spil og dele ud af deres erfaringer og ikke mindst materialer.  Blandt kursusdeltagerne mødte jeg flere spændende “Positive Psykologer” – og jeg har stadig kontakt med flere, med hvem jeg udveksler erfaringer og viden inden for feltet.  Jeg kan varmt anbefale deltagelse i dette kursus, hvis man ønsker at arbejde med positiv psykologi eller blot søger ny inspiration i sit arbejde med mennesker.”
“Ebbe fremstår ikke alene som værende meget kompetent  inden for feltet (det er der mange, der gør!), men jeg opfatter også, at Ebbe ”er positiv psykologi” i sin måde at være på, så det ikke bare er en teoretisk kompetence inden for PP.  Jeg har f.eks.  lagt mærke til en sjælden set villighed og gavmildhed i delagtiggørelse af materiale mm.  Jeg har tillid og respekt – og det er vigtigt for mig.

Anne Hartmann, konsulent, coach og teamudvikler

“Tak for et rigtig godt kursus om arbejdsglæde og overskud […]! Det var givende og jeg er sikker på, at jeg nok skal få det brugt til noget positivt. Det var min chef også meget tilfreds med at høre… jeg tænker, at han med det samme så salgskurven stige?”

Julie Quottrup, OTC specialist, McNeil Denmark

“Og endnu engang tak for et flot kursus, jeg syntes, det var superlærerigt. Jeg har virkelig fået besvaret alle de løse ender, jeg har haft omkring positiv psykologi og coaching. Jeg fik mange “aha” oplevelser og har nu endelig fået alle de super argumenter, der kan få alle skeptikere til, at ville høre mere om positiv psykologi:). Endvidere er I begge dygtige til, på hver Jeres måde, at formidle kompliceret teori på en enkelt og interessant måde:). Du har virkelig noget overskud Ebbe, du burde vist ha’ en medalje for det!”

Mette Gregersen, konsulent, The Wheel

“Jeg vil bare […] takke for jeres gode undervisning og generøsitet med at være åben og tilgængelig for spørgsmål og diskussioner. Også måden hvorpå I balancerede mellem diskussion/spørgsmål og at undervise, hvilket er en kunst i sig selv 😉  Jeg ser frem til at udvikle og styrke mit arbejde med nogle af værktøjerne til glæde for mig selv og mine klienter/kursister. og jeg tror nok I kommer til at se mig i fremtiden på en af jeres andre kurser.”

Nina Ekman, autoriseret psykolog, MindfulHouse