Udtalelser om styrker

“Endelig et kursus som holder hvad det lover. Fra første dag opretholdes et høj fagligt og teoretisk niveau for at møde den mere erfarne kursusdeltager, hvilket reelt skaber grundlag for konstruktive og anvendelige diskussioner, erfarings- og videndeling. Kurset kan desuden anbefales til dig, som ønsker at udvikle din praksis via indsigt i samspillet mellem det positive og negative, positiv psykologisk forskning samt konkrete værktøjer, du kan implementere allerede dagen efter i såvel individ som i teamsammenhæng.”

Tanja Staal Wegner, cand.pæd.psych. og coach, Fokus i Livet

“Et fantastisk udbytterigt kursus, hvor du som deltager får al den nyeste viden, der er til rådighed i form af undervisernes høje kompetenceniveau, samt de mange artikler, værktøjer som du får på kurset. Teori og praksis forenes ved praktiske øvelser og efterfølgende evaluering. Den styrkebaserede tilgang handler både om over- og underforbrug af styrker, og værktøjerne kan anvendes situationsbestemt og både med den problemløsende og den styrkeudviklende tilgang. Hele kursusforløbet krydres med “feltarbejde” imellem kursusmodulerne, der sikrer, at du selv kan sikre forankringen af det lærte. Et kursusforløb som jeg på de kraftigste kan anbefale.”

Bjarne Hallstrøm, chefkonsulent, Danske Bank

“Kurset giver en mulighed for at tilegne sig viden om positiv psykologi-feltet og i særdeleshed den styrkebaserede tilgang. Endvidere tilegner man sig erfaring med en række grundlæggende øvelser, som kan bruges i mange og forskellige coachingsituationer – enten som led i en længere proces eller som enkeltstående nedslag, og ift. et generelt fokus på egne styrker eller i konteksten af en konkret problemstilling.”

Jesper Rydal, HR-konsulent og coach, NRGi Administration

“Ud af 6 stjerner vil jeg give 6. Jeg fik mere med end kurset beskrev. Kurset har løftet personligt, givet inspiration til at udvikle sin praksis, og styrkekortene som redskab er hammersjove at arbejde med. Det er utroligt hvad, der kommer ud af samtaler, når kortene bringes i spil, og jeg glæder mig til at arbejde og udvikle videre. Superkompetente undervisere der i samspil med hinanden breder positiv psykologi ud på en let og tilgængelig måde, velforberedte og gennemarbejdede øvelser, således at der en tråd igennem hele kursusforløbet.”

Hanne Aalling Risager, selvstændig konsulent, P-Huset

“Rigtig godt forløb der taler til alle sanser – med indhold solidt forankret på forskningstung grund blandet med praktiske og let tilgængelige øvelser. Og de to undervisere supplerer hinanden super godt. Det, der især rykker, er arbejdet med styrkekortene, som er sjove og effektive at arbejde med og lette at introducere i egen coachingpraksis. Gruppen af deltagere vidner om, at positiv psykologi og styrkebaseret udvikling er godt på vej til at blive anerkendt i alle dele af arbejdslivet, både offentligt og privat.”
“Tak for et par rigtig gode kursusdage og for efterfølgende materiale. Jeg skal da lige love for, at I er gavmilde med videndelingen.  Jeg kunne meget let komme til at fortabe mig i alt det dejlige materiale.  I løbet af kurset blev det meget konkret, hvordan man ikke alene finder og forstår sine styrker, men også hvordan man kan øge sin trivsel og energi ved at bruge styrkerne i praksis.

Ulla Schade, forandringsagent og rådgiver med speciale i styrkebaseret karrierecoaching og professionel kommunikation

“Kursets deltagerkreds (antal) bidrager til et intimt undervisningsmiljø, hvor de sædvenlige retorikker med tjek af mobiler, iPads mv. ikke kan indgå – kurset er nærværende og fokus konkret, så der er ikke lagt op til spildtid. Man fornemmer fra start, at man som kursist er en del af indholdet.”

Leif Jønsson, ungdomskoleleder, Fritidscenter Randersvej

“Da jeg ikke deltog i evalueringen på dagene, vil jeg bare lige sige tak for et par meget inspirerende dage. Det er et særligt plus for mig, at I deler så gavmildt af Jeres materialer, som vil være en rigtig god inspiration for mig i mit arbejde.”

Vibeke Mehlsen, udviklingskonsulent, Let it Grow

“Tusinde tak for nogle super gode dage i jeres dygtige og vidende selskab. Jeg er SÅ på toppen over redskaberne, og glæder mig til at arbejde endnu mere med det hele.”

Karin Krogh, direktør, Nyt Potentiale

“JA!!! Mon ikke at jeg er kommet hjem med inspiration. Jeg er rigtig glad for at jeg lyttede til og fulgte min intuition. Det har været et udbytterigt kursus på rigtig mange måder. Lige noget jeg trængte til.”
“TAK for et rigtig godt kursus, og jeg har ikke fået sagt TAK til dig for videooptagelserne som du gav mig, den første kursusdag. Det var rigtig givende at sidde med på sidelinjen og alligevel føle sig som en del af. Jeg havde hånden i vejret flere gange under afspilningen. TAK for ulejligheden. Det har været en stor fornøjelse at lære dig at kende, og jeg kommer gerne igen

Hanne Aalling Risager, ressourcedetektiv, P-Huset

“Jeg har deltaget i flere kurser og foredrag på Folkeuniversitet/KUA og DPU, hvor positiv psykologi har været omdrejningspunktet – to af kurserne med Ebbe, som jeg synes er en fantastisk dygtig og inspirerende underviser.”
“Tak for et godt, inspirerende og meget veltilrettelagt kursus. Glæder mig meget til at gå i gang med værktøjerne og til andet modul.”
“Har tidligere oplevet E. Lavendts evne til at skabe et top struktureret, dybt gennembearbejdet og motiverende kursus og går ud fra, at I følger den samme linje her?”
“Jeg er  tæt på at være igennem samtlige 8 kaninforløb, og har fået nogle særdeles gode resultater og respons fra samtlige deltagere. Kaninerne er alle som en meget begejstrede for den måde, værktøjerne sætter deres styrker i spil, og jeg er nu startet op med flere forløb både i.f.m. stress og karriereudvikling med samme grad af positiv og udbytterig respons.”
“PS: tak for en FANTASTISK uddannelse, som jeg og ikke mindst mine klienter har KÆMPE glæde af, og som bevirker, at de skaber unikke resultater:)”
“Jeg har haft fornøjelsen at deltage i flere kurser og foredrag med Ebbe Lavendt som underviser/foredragsholder. Ebbes undervisning er yderst inspirerende, velstruktureret, og fagligt top velfunderet i såvel teori som forskning. Undervisningen bærer samtidig præg af et stort fagligt engagement og ønske om at formidle sin store viden omkring Positiv Psykologi videre til os kursister, således at vi efterfølgende er i stand til evidensbaseret at skabe nogle unikke resultater i Styrkebaseret Udvikling for vores klienter. Jeg kan VARMT anbefale Ebbe Lavendt som underviser/foredragsholder.”
“1000 tak også til dig! Mine klienter og jeg har i den grad STOR glæde af Styrkebaseret Udvikling, og jeg såvel som de føler, det er ganske fantastisk at arbejde med. Det er uden tvivl det kursus, jeg føler, jeg har fået størst udbytte af at deltage i, og jeg kommer noget omkring i kursus/foredragsverdenen.”
“Som du vist allerede ved, har jeg været utrolig glad for din undervisning i styrkebaseret udvikling, og det har i den grad haft en fantastisk evne på de resultater, som mine klienter (både ledere og medarbejdere) formår at skabe, og med en deraf følgende videreudvikling for dem såvel som for mig for Erhvervscoach– en stor TAK for det.

Bolette Bidstrup, konsulent & certificeret coach, BBinsight