Udtalelser om webinarer

“Det var nok det bedste webinar jeg har været på! Tak!  “Håbets farve er grøn – tag brugerne med ud i naturen” 17 Det er Center for Frivilligt Socialt Arbejde, som udbyder det og dygtige Ebbe Lavendt, der underviste.  Skarpt, teoretisk, praktisk, med humor, teknikken spillede, god inddragelse af tilhørende i chatten –> fedt.  Virkelig inspirerende at få blik for alle de muligheder og fordele, som naturen bringer med. Og meget relevant også at høre om de praktiske og sikkerhedsmæssige dimensioner.  En times intensivt og virkelig fedt webinar. Tak!”

Anita Køldal, Frivillighedskoordinator, Sundhedscenter Tårnby

“Det var så godt, vi talte om det til morgen og det viste sig at flere kolleger fra min enhed havde deltaget. Vi var alle meget begejstrede og har aftalt at bruge nogle af de små tips og tricks til vores næste møde. Det var sobert, passende doseret, baseret på viden, og leveret på en fin facon.”

Kirsten Grønlund Andersen, Sekretariatsmedarbejder, Institut for Veterinær- og husdyrvidenskab, Københavns Universitet

“Både jeg og flere kolleger på BIO var MEGET begejstrede for Bo og Ebbes foredrag. De greb det virkelig professionelt an – så stor ros til dem, og tusind tak for at hyre dem. Det var alle pengene værd.”

Stine Hansen, Studiekoordinator, Biologisk Institut, Københavns Universitet

“Jeg er særligt vild med matchet af jeres energi og faglige vinkel – det saglige seriøse blandet med det lidt skæve og farverige – og vil så gerne, at andre også får lov at få det friske pust, som I gav mig ind gennem skærmen. (Og tak for det!)”

Gry Marcussen, Frivilligcentermedarbejder, Frivilligcenter Svendborg

“Tusind tak for din video på Youtube af dit webinar “Sådan holder du modet oppe”. Jeg er lige blevet opsagt og er derfor pænt meget i kulkælderen, men det fik dit webinar ændret på. Nu kan jeg se, at jeg nok skal komme ovenpå igen og har nogle redskaber til at komme igennem denne livsændring.”

Heidi […]