Vi servicerer

Center for Positiv Psykologi henvender sig både til erhvervskunder og privatkunder.  Som kunde er du i sikre hænder hos vores veludannede og erfarne medarbejdere og samarbejdspartnere.  Pga. vores omfattende viden og store værktøjskasse er vi i stand til at yde hjælp i forbindelse med en lang række psykologiske, sociale og arbejdsmæssige udfordringer – selv meget vanskelige problemstillinger.

Har du et akut opstået problem og brug for hurtig responstid, eller vil du forebygge at situationen opstår?  Vi står klar med rådgivning og hjælper dig med at kortlægge dine eller din organisations behov.  Alle vores ydelser tilpasses din situation, udfordringer og ønsker for at sikre den størst mulige effekt.

Ydelserne kan både leveres online eller face to face, indendørs eller udendørs, individuelt eller i grupper, og som en enkelt session eller et forløb.  Vores tilgang er udogmatisk, semistruktureret, helhedsorienteret og tværfaglig.  Vi arbejder med nuanceret vidensformidling og adfærdsbaseret træning, så nye vaner indarbejdes.  Det sker bl.a. via træning i brugen af enkle teknikker og værktøjer, der er nemme at håndtere, og som ikke er særlig tidskrævende.

For at sikre dig de bedste resultater arbejder vi så vidt muligt med videnskabeligt dokumenterede teorier og metoder samt løbende effektmåling.  Tilsammen gør det vores assistance til en god investering – både menneskeligt og økonomisk.

Kontakt os helt uforpligtende for at høre mere om mulighederne.

“Igen også tak for en god oplevelse i går. Det var seriøst første gang jeg føler at have fået så brugbar kompetent feedback.  Af alle uddannelser jeg har taget, er det første gang jeg har følt så meget tillid til feedbacken – så den del skal du holde fast i!”

Nine Haubirk, business coach og trainer, 2Navigate

“Jeg har nu alle evalueringer og de var VILDE med dit oplæg og kortene. Jeg har allerede været på Glostrup og følge op på hvordan de kan bruge kortene på ’patienterne’. De er SÅ glade for at have været tilstede.”

Elsebeth Jensen, Regional Sales & Market Access Manager, Biogen Denmark

Læs flere udtalelser om vores arbejde.