Behandling

Vidste du, at de fleste psykologiske problemer kan behandles eller i det mindste lindres? Så hvorfor gå rundt med det samme problem i længere tid, når mange mennesker med lidt professionel hjælp fra en dygtig psykolog forholdsvis hurtigt kan få det bedre og opnå større handlekraft? Ring eller mail, og bestil tid med det samme. Vi – eller vores tætte samarbejdspartnere – har ingen eller kun kort ventetid.

Emner

Har du brug for en god psykolog? Vi kan hjælpe dig med emner som:

  • Stress og udbrændthed /udmattelse
  • Bekymringer og præstationsangst
  • Samarbejdsproblemer, konflikter og mobning
  • Afskedigelser
  • Eksistentielle kriser, mening og posttraumatisk vækst
  • Hamsterhjulet, livsstil og drømme om simple living, early retirement, tiny house osv.
  • Personlig udvikling, selvværd og selvtillid
  • Livskvalitet, lykke og positive følelser

Du er velkommen til at kontakte os for at få en hurtig, uforpligtende vurdering af din problemstilling. Er vi ikke selv i stand til at hjælpe dig, henviser vi dig gratis videre til andre specialister.

Tilgang

Bliver du kunde hos Center for Positiv Psykologi kan du være tryg ved, at der bliver taget hånd om dig gennem hele forløbet. Vi yder hurtig, anonym og professionel hjælp, når du har brug for det. Vi tilbyder både individuel terapi og gruppeterapi. Det kan være i form af alt fra stressbehandling til livskvalitetssamtaler.

Så vidt det er muligt arbejder vi med evidensbaserede metoder og en bred vifte af psykologiske teorier. Vi henter bl.a. viden og værktøjer fra positiv terapi, naturterapi, kognitiv adfærdsterapi (CBT), løsningsfokuseret korttidsterapi, systemisk familieterapi, humanistisk psykologi og eksistentiel psykologi. Vi bruger desuden test efter behov – bl.a. StressProfilen og VIA-karakterstyrketesten m.fl. Behandlingen kan enten foregå indendørs, udendørs som walk and talk eller online samt på dansk eller på engelsk. Psykologen har tavshedspligt, så du sikres fuld diskretion.

Psykoterapeut

Psykoterapien varetages af autoriseret psykolog Ebbe Lavendt. Ebbe er fra 1975 år og lever i et i fast parforhold med en sygeplejerske. Han er født på Sjælland, men opvokset i Vestjylland. Ebbe lider af en kronisk hudsygdom og mistede sin mor som 18-årig. Han har mange års erfaring med personlig udvikling og selvrealisering og har rejst jorden rundt to gange. Ebbe har desuden læst og boet i USA og Australien. Han er meget ambitiøs og har været på både Harvard og University of Pennsylvania. I sin fritid er han friluftsmenneske og crossfitudøver.

Priser

En psykologsamtale koster DKK 1650,- for 50 minutter. For at sikre en hurtig og grundig afklaring varer første session 2 x 50 minutter. Ved stressbehandling af sygemeldte anvendes StressProfilen i forbindelse med første session. Den koster et engangsbeløb på DKK 650,- Ydelserne er uden moms, da der er tale om sundhedsydelser. Betaler du selv, skal du enten medbringe kontanter eller lave en overførsel på MobilePay eller PayPal i slutningen af sessionen.

Betaler din arbejdsgiver, din sundhedsforsikring eller lignende vil de modtage en faktura.  Det indebærer ekstra arbejdstid brugt på administration og korrespondance og koster derfor DKK 165,- ekstra – dvs. DKK 1815,- for 50 minutter.

Du er velkommen til blot at bestille en enkelt session, for at se om der er god kemi. Hvis du vil forpligte dig til et forløb, kan du få 10 % rabat ved at købe et klippekort på 5 timer. Klippekort betales up front.

Vi samarbejder med en række sundhedsforsikringer gennem netværksvirksomheder som Prescriba og Dansk Sundhedssikring/Prima-Care. Vi tager desværre ikke imod henvisninger fra sygesikringen, da vi ikke har et ydernummer.

Bestil behandling