Styrkekort

Center for Positiv Psykologi udviklede i 2006 styrkekort til VIA Institute on Characters styrketest. VIA-styrkekortene kan fås i et rigtig lækkert design med kacheret overflade.

Kortene er påtrykt den originale oversættelse af karakterstyrkerne, som Center for Positiv Psykologi i 2009 donerede til VIA Institute on Character i samarbejde med en række danske samarbejdspartnere.

Download gratis styrkekortene. Du er velkommen til at printe dem til eget brug, men ikke til uddeling til andre.  Du kan også bestille styrkekortene ved at sende os en besked med din postadresse. Den trykte version af styrkekortene koster DKK 100,- pr. sæt plus forsendelse med GLS og moms. Den mindste bestilling, vi leverer, er tre sæt styrkekort. Prisen pr. sæt inkluderer 25 kort med 24 karakterstyrker inddelt i 6 farvekategorier og et blankt kort til at skrive på.

Ønsker du træning i brugen af kortene, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan afklare dit behov og mulige løsninger, vi kan tilbyde.

“Styrkekortene bruger jeg rigtig meget i personalegrupper og især til børne-/ungesamtalerne – det er helt fantastisk hvad samtalerne omkring kortene rykker, også fordi de er visuelle.”

Hanne Aalling Risager, ressourcedetektiv, P-Huset

“I det hele taget kan man da kun blive glad og bekræftet i en snak om styrkekort og alt det man kan og hvordan man så kan skrue op og ned for sine styrker i forskellige situationer. Har ikke mødt nogen eller hørt om nogen der ikke syntes godt om styrkeøvelsen ;-)”

Elsebeth S. S. M. Jensen, Regional Sales & Market Access Manager, Biogen Denmark

Bestil styrkekort og/eller træning