Erhvervskunder

Hos Center for Positiv Psykologi tilbyder vi dig som erhvervskunde undervisning, samtaler, konsulentydelser og produkter med henblik på at skabe større trivsel og præstationsforbedringer.

I kraft af vores viden og mange års erfaring kan du få hjælp til en lang række psykologiske problemstillinger og udfordringer. Vi hjælper naturligvis gerne med håndtering af akutte problemer, men vi foretrækker et langsigtet samarbejde, som inkluderer implementering af løsningerne, strategisk udvikling samt forebyggelse.

For at sikre dig de bedst mulige resultater, skræddersyer vi alle vores ydelser til dine ønsker og behov. Det kræver, at vi lærer dig og din arbejdsplads at kende og etablerer et godt samarbejde.

Vi har erfaring med at servicere alt fra direktører til dagplejemødre. Vores typiske kunder er virksomhedsejere, offentligt og privat ansatte ledere, HR-konsulenter, arbejdsmiljørepræsentanter, uddannelsesansvarlige, efteruddannelsessøgende medarbejdere, undervisere, psykologer, psykoterapeuter og coaches.

“Jeg har virkelig fået noget godt at bygge videre med. Tak for en fin samtale i fredags. Det med bevidst at spørge mig selv, hvordan jeg kan bruge en styrke på et svært problem for at komme videre – det er lige noget for mig.” “Så topkarakter til kurset, både mht undervisningsniveauet og indholdet, value-for-money, anvendelighed efterfølgende og den opfølgende coaching samtale.”

Mikael Kibenich, Clinical Document Manager, Ferring Pharmaceuticals

“Jeg deltog i begge dine workshops på OK13 og vil meget gerne have dine slides. Det var super inspirerende, og vi har i ledergruppen her talt meget om det, du gav os, så tak for det.”

Anne Mette Busch, Studieleder, University College Nordjylland