Privatkunder

Hos Center for Positiv Psykologi tilbyder vi dig som privatkunde undervisning, coaching og behandling, så du både kan få det bedre og klare dig bedre.

I kraft af vores viden og mange års erfaring kan du få hjælp til de mest almindelige psykologiske problemstillinger og udfordringer – bl.a. personlig udvikling, de store spørgsmål i livet, motivation, sundhed, omlægning af livsstil, vanskelige relationer, balance mellem arbejde og privatliv, stress, bekymringer, nedtrykthed, mistrivsel og kriser, etc.  Er vi ikke i stand til at hjælpe dig, henviser vi dig gratis videre til andre specialister, som vi kan stå inde for.  Du er velkommen til at kontakte os for at få en hurtig, uforpligtende vurdering af din problemstilling.

Vælger du at gå hos os, er det vigtigt, at vi skaber et gensidigt samarbejde, hvor vi taler om det rigtige på den rigtige måde for dig.  Vi er uddannet i de bedst dokumenterede metoder, så du kan være helt tryg ved, at du er i sikre hænder hos en autoriseret psykolog, der vil tage hånd om dig gennem hele forløbet.

Vi har erfaring med at hjælpe alt fra teenagere til tussegamle pensionister, arbejdende, jobsøgende og frivillige, forældre og unge, selvbetalere og personer med sundhedsforsikringer m.fl.

”I forbindelse med min beslutning om at starte som selvstændig coachede Ebbe Lavendt mig ift. en udforskning af forskellige mulige scenarier samt deres kobling til min personlige motivation. Ebbe arbejder struktureret og er god til at fastholde fokus i samtalen. Dette støttede min afklaringsproces på konstruktiv vis, således at jeg efterfølgende kunne flytte mit fokus fra ’måske skal jeg starte som selvstændig nu’ til ’hvordan gør jeg, for det er det her, jeg vil’.”

Lene Thomsen, selvstændig konsulent, Atatov

” .. at blive coachet af Ebbe er det samme som at blive vækket om morgenen af et insisterende vækkeur. Ebbe stiller udfordrende og tankevækkende spørgsmål på en åbenhjertig og ukompliceret måde. […]  Jeg finder Ebbes handlingsorienterede stil befriende, hos Ebbe sludrer man ikke, man lægger planer!”

Thomas Markersen, cand.psych.aut., Psykologerne Frederiksberg og City