Undervisning

Via undervisning hjælper vi vores kunder til at trives og præstere optimalt. For nogle bliver det en oplevelse, der ændrer deres liv. Vi tilbyder alt fra enkeltstående oplæg til længerevarende forløb med opfølgning for at sikre implementering af det lærte i form af resultatskabende adfærdsændringer. Undervisningen kan være i form af webinarer, foredrag, workshops, seminarer, inspirationsdage, temadage, erfadage, netværksmøder, kurser og eller en coachinguddannelse mv.

Follow a manual added linkFollow a manual added link
Follow a manual added linkFollow a manual added link

Hos Center for Positiv Psykologi kan du finde et af Danmarks største og mest velrenommerede udbud af forskningsbaseret undervisning inden for positiv erhvervspsykologi.  Det gælder eksempelvis formidling af emner som positiv psykologi, positiv motivation, styrkebaseret udvikling, karriereudvikling, lederudvikling, stresshåndtering, work-life balance, personlig udvikling, de store spørgsmål i livet, livskvalitet, sundhed, full engagement, evidensbaseret coaching og meget mere.

Formidlingen er af den højeste faglige og pædagogiske kvalitet, idet du vil blive undervist af Danmarks bedst uddannede og mest erfarne konsulenter inden for positiv psykologi.  Fra starten af har vi været med til at sætte standarden for positiv psykologi og evidensbaseret coaching i Danmark.  I kraft af vores faglige viden og mange års erfaring kan vi levere undervisning i noget nær verdensklasse.

Vi er suveræne til at formidle forskning på en letforståelig og underholdende måde – kaldet infotaiment og edutainment.  Vores formidling er solidt empirisk og teoretisk funderet og designet til at gøre en forskel for dig i hverdagen.  Som kunde hos os får du nyere international viden og konkrete værktøjer, der er nemme at anvende i praksis.  Forskningsbaseret viden og dokumenterede metoder er din sikkerhed for, at du får sandfærdig og retvisende information samt værktøjer, der rent faktisk virker.

Alle vores arrangementer tilpasses deltagernes situationer, udfordringer, ønsker og behov for at sikre dem det størst mulige udbytte.  Vi står klar med rådgivning og hjælper dig med at kortlægge dine eller din organisations behov.  Har du brug for mere information om vores åbne foredrag, workshops, kurser og coachinguddannelse, eller ønsker du et skræddersyet forløb i form af eneundervisning eller et virksomhedsinternt arrangement, er du meget velkommen til at kontakte os helt uforpligtende for at høre mere om mulighederne.

Priser

Undervisning op til 2 timer koster DKK 16.000,-. Op til 4 timer koster DKK 18.000,- og en hel dag koster DKK 25.000,-. Undervisning på uddannelser, hvor undervisningen gentages mindst tre gange, koster DKK 20.000,- pr. gang. Prisen inkluderer korrespondance, forberedelse, afholdelse, en kopi af undervisningsmaterialet, tilladelse til at udlevere undervisningsmaterialet til de tilstedeværende, eftersendelse af materialer samt en kort telefonisk opfølgning. Eventuel brug af diverse test afregnes til kostprisen. Eventuel fotokopiering af materialer koster DKK 1,- pr. side. Hertil kommer eventuelle omkostninger til kørsel (efter statens takster), bro, parkering, overnatning, forplejning og andre direkte udlæg i forbindelse med løsning af en opgave samt moms. Ved transporttid over én time pr. vej faktureres DKK 600,- pr. påbegyndt time ud over den første time. Hvis du på forhånd ved, at du får brug for mere end én undervisningsdag, så spørg efter vores mængderabat.

“Slutteligt, Ebbe; du er den bedste underviser jeg har nogensinde har oplevet, og det er mange! Jeg kan i den grad godt lide din seriøsitet, din parathed og lune. Du er guld værd for mig og stor inspirationskilde, så jeg glæder mig til at møde dig en anden gang!!”

Niels Moestrup, konsulent og rådgiver, &Talk

“Ros til jer for at tilpasse det til os deltagere. Fedt med svarrunder, hvor I besvarer vores spørgsmål. Tak for jeres generøsitet m.h.t. øvelser, materialer m.m. Jeg synes I er et godt match. Ebbes skarpe overblik og Lars finurlighed og praktiske eksempler. Jeg er imponeret over din enorme viden Ebbe, som du formilder præcist og sikkert (den nye Seligman).”

Bo Krüger, facilitator og forfatter, Moving Minds