Samtaler

Coaching

Hos Center for Positiv Psykologi kan du både få individuel coaching og gruppecoaching.  Har du et akut opstået problem, kan vi tilbyde dig hurtig og professionel hjælp med ingen eller kun kort ventetid.

Supervision

Vi tilbyder individuel supervision og gruppesupervision – både enkeltstående sessioner og supervisionsforløb.  Vi kan også tilbyde vejledning.

Behandling

Vi tilbyder både individuel terapi og gruppeterapi.  Det kan handle om alt fra stress, bekymringer, samarbejdsproblemer og eksistentielle kriser til personlig udvikling og livskvalitet, etc.

Center for Positiv Psykologi yder hurtig, anonym og professionel hjælp, når du har allermest brug for det.  Vi tilbyder forskellige typer professionelle samtaler alt efter dit behov.  Vores omfattende viden og store værktøjskasse sikrer dig, at du får den korrekte hjælp – også selv i forbindelse med meget vanskelige problemstillinger.

For at give dig de bedste resultater og dermed den største værdi for pengene arbejder vi så vidt muligt med videnskabeligt dokumenterede teorier og metoder. Vi lægger stor vægt på at understøtte forankringen af din læring i din hverdag.  Det sker bl.a. via træning i brugen af enkle værktøjer og teknikker, der er nemme at håndtere, og som ikke er særlig tidskrævende.

Du kan være helt tryg ved, at du er i sikre hænder, når du arbejder sammen med en autoriseret psykolog fra Center for Positiv Psykologi eller en af vores tætte samarbejdspartnere.  Psykolog er en beskyttet titel.  Når du vælger en psykolog, kan du derfor gennemskue, hvad du får.  Autorisationen er den højeste statsanerkendte uddannelse inden for området, og det betyder, at vi har overblik og ved, hvad vi laver.  Vores flerårige specialisering i at arbejde med mennesker og udvikling gør, at vi ikke laver begynderfejl.  Vi spotter alvorlige problemer og overser ikke noget væsentligt, der kan forværre din situation.  Er vi ikke selv i stand til at hjælpe dig hele vejen, henviser vi dig gratis videre til andre specialister.

Vi arbejder desuden under eksplicitte retningslinjer for etik, som vi tager meget seriøst.  Du kan derfor være helt tryg ved, at du vil blive mødt med respekt og omsorg, og dine grænser vil ikke blive overskredet.  Ved at vælge en autoriseret psykolog er dine forbrugerrettigheder ligeledes sikret via klagemulighed til Psykolognævnet.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder.

“Tusinde tak for dine råd og kommentarer, det er jeg virkelig taknemmelig for.  Jeg skal til møde hertil morgen, og var pludselig på bar bund i forhold til hvad jeg skulle forlange, nu har jeg en idé.”

Tanja Staal Wegner, cand.pæd.psyk., Fokus i Livet

“Jeg har modtaget coaching/sparing af Ebbe Lavendt til min jobsøgning. Det viste sig at være en meget lærerig og udbytterig oplevelse. Jeg havde ikke troet at det var muligt at komme derfra med så mange idéer og perspektiver på hvordan jeg kunne præsentere mig selv og mine erfaringer. Det der gjorde udslaget var Ebbe Lavendts evner til at se potentialer og styrker i mine tidligere erfaringer som jeg ikke selv havde set, samt give mig en vigtig forståelse af deres værdi for en kommende arbejdsgiver.”

Johannes Busk Laursen, cand.psych., Romnet