Udtalelser om positiv psykologisk coaching

“Som certificeret executive coach har jeg oplevet Ebbe’s undervisning og pointer været enormt effektive.  Hans leverancer har konsekvent en meget høj kvalitet. Han er faglig og teoretisk særdeles ærekær og samtidig entusiastisk smittende i sin undervisning. Det er nu en gang en kærkommen kombination, som giver blod på tanden og lyst afprøvning.”
“Mange tak for tilsendte artikel. Stor værkshøjde som altid på dine leverancer. […] Med copyright og så videre er emnet fantastisk brugbart i in business coaching.

Flemming Hvidesten, executive consultant, Hvidesten

“Igen også tak for en god oplevelse i går. Det var seriøst første gang jeg føler at have fået så brugbar kompetent feedback.  Af alle uddannelser jeg har taget, er det første gang jeg har følt så meget tillid til feedbacken – så den del skal du holde fast i!”

Nine Haubirk, business coach og trainer, 2Navigate

“Indledningsvis, vil jeg takke dig, for din store professionalisme og i din måde at levere viden på. Fantastisk, at du overøser os med positivt stjernedrys en hel weekend…så FEDT:) Jeg har allerede talt med et par stykker, der alle var super begejstrede og enige i ovenstående. Et par positive vendinger der udmøntede sig hos flere var bl.a., at du var SÅ smilende, hvilede i dig selv, “drenget” på den fede måde, overskudsagtig, ærlig og ikke dømmende i forhold til, at der findes mange måder, at coache på:)))  Du har en kæmpe viden, det er jeg godt nok imponeret over og at du kan levere den på en meget delikat måde, det er der ikke mange der kan;)  Det har bare været en så god oplevelse og jeg håber virkelig, at mange andre kan få mulighed for, at opleve dig som underviser […] Jeg ved i hvert fald, hvor jeg skal tage min coachinguddannelse:)”

Mette Gregersen, cand.pæd.psyk., mentor, proceskonsulent, foredragsholder og ekstern lektor

”I Lars Ginnerup og Ebbe Lavendts kompetente hænder bliver der vendt op og ned på kursusdeltagernes forestillinger om psykologiens rette fokus.  […]  Kurset har en fri form med up-tempo ping-pong mellem kursuslederne. […]  Man kunne frygte, at kurset blev poppet og præget af floskler, men dette er langtfra tilfældet, idet der hele tiden refereres til artikler og anden forskning, der netop gør emnet forskningsbaseret. Empirien gennemgås og afprøves gennem øvelser og summegrupper, så den netop bliver mere praktisk og anvendelsesorienteret. Som psykolog oplevede jeg kurset som en længe ventet saltvandsindsprøjtning i en verden, der ellers præges meget lidt af glæde og optimisme. Siden kurset har jeg således udfordret min faglighed og eksperimenteret med at få sparket de positive emotioner på banen i den terapeutiske relation. De svært traumatiserede klienter er endnu ikke modne til at gribe budskabet, men sikken en forskel det gør for de moderat trøstesløse! Og sikken lettelse som psykolog endelig, med empirien fast forankret i rygsækken, at få lov at fokusere på nydelse, engagement og mening!”

Solvej Moesgaard, cand.psych.

“Kurset vurderer jeg fint som helhed. Vi kom bredt omkring og det rustede os godt til at navigere i coachinglandskabet. Det var komprimeret og jeg var godt brugt begge dage da jeg kom hjem. Men det er godt nok. Jeg havde jo lagt en del af mit SU budget i det. Så det var godt jeg kunne mærke jeg fik noget for pengene. Det faglige indhold passede godt til vores målgruppe- unistuderende. […] Særlig var du god til at gøre de forskellige teoretikere levende, ved at beskrive dem som personer. Det gjorde det nemmere at huske dem. Tidsplanen var stram, men den holdt jo. Det var godt det med at gruppemedlemmerne rokerede. Jeg tror aldrig jeg har talt med så mange på 2 dage siden jeg startede på uni. Tidsmæssigt var det også fint med øvelserne. Det fungerede fint. Jeg fik mest ud at positiv psykologis tilgang til coaching, men jeg har også skrevet indenfor den retning før.”

Mette Kordt, cand.pæd.psyk.