Webinarer

Center for Positiv Psykologis webinarer er baseret på nyere forskning om trivsel og præstationsfremme, som vi formidler på en let forståelig måde.  Vi er – sammen med vores samarbejdspartnere – blandt Danmarks bedst uddannede og mest erfarne konsulenter inden for positiv psykologi og derfor nogle af de mest benyttede oplægsholdere inden for området.

Webinarer

Vores engagerede og energiske formidlingsstil får alle med.  Vi har lavet et utal webinarer og er i stand til at ramme alle målgrupper – uanset køn, alder og job. Webinarerne er især efterspurgte på arbejdspladser, uddannelsesinstitutioner og i foreninger.

Vores webinarer er både lærerige, inspirerende og tankevækkende. Deltagerne får en god oplevelse, masser af inspiration og brugbar viden baseret på forskning om, hvordan man får et (arbejds-)liv karakteriseret af glæde, engagement, gode relationer, mening og flotte præstationer. Deltagerne får også en række konkrete anbefalinger og en håndfuld praktiske værktøjer, som er lige til at gå til. Se eksempler på nogle af vores tidligere webinarer på vores YouTube-kanal.

Vi tilbyder både åbne webinarer samt virksomhedstilpassede arrangementer.

Virksomhedsinterne webinarer

Vi formidler vores forskningsbaserede viden om psykologi i form af bl.a. webinarer, foredrag, peptalks, konferenceindlæg, workshops, seminarer og netværksmøder.

Vores speciale er oplæg om forskningen i positiv psykologi og i coaching.  Det er eksempelvis emner som lykkeforskning, trivsel, arbejdsglæde, positive følelser, positiv motivation, trivsel som stressbuffer, mental fitness/robusthed, styrkebaseret udvikling, engagement, mening, præstationspsykologi, viljestyrke, grit, positive health, mental sundhed, positiv psykologi og ledelse samt forskelle og ligheder mellem coaching og psykoterapi, effektforskning, forskning i coaching, evidensbaseret coaching, coaching psykologi, positiv psykologisk coaching, frasortering af fokuspersoner, coaching og etik, coaching af selvledende medarbejdere, køb af coaching mv.

På baggrund af en grundig dialog i god tid inden webinaret skræddersyes arrangementet til jeres ønsker og behov. Webinarer kan også holdes på engelsk.

Priser

Webinarer på op til 2 timer koster DKK 16.000,-. Op til 4 timer koster DKK 18.000,- og en hel arbejdsdag koster DKK 25.000,-. Webinarer som gentages mindst tre gange, koster DKK 20.000,- pr. gang. Prisen dækker korrespondance, forberedelse, afholdelse, en kopi af undervisningsmaterialet og tilladelse til at udlevere undervisningsmaterialet til deltagerne samt eftersendelse af materialer. Hertil kommer eventuel transport og moms. Hvis du på forhånd ved, at du får brug for mere end ét webinar, så spørg efter vores mængderabat.

Kontakt os helt uforpligtende for at høre mere om mulighederne.

“Det var nok det bedste webinar jeg har været på! Tak!  “Håbets farve er grøn – tag brugerne med ud i naturen” 17 Det er Center for Frivilligt Socialt Arbejde, som udbyder det og dygtige Ebbe Lavendt, der underviste.  Skarpt, teoretisk, praktisk, med humor, teknikken spillede, god inddragelse af tilhørende i chatten –> fedt.  Virkelig inspirerende at få blik for alle de muligheder og fordele, som naturen bringer med. Og meget relevant også at høre om de praktiske og sikkerhedsmæssige dimensioner.  En times intensivt og virkelig fedt webinar. Tak!””

Anita Køldal, Frivillighedskoordinator, Sundhedscenter Tårnby

“Det var så godt, vi talte om det til morgen og det viste sig at flere kolleger fra min enhed havde deltaget. Vi var alle meget begejstrede og har aftalt at bruge nogle af de små tips og tricks til vores næste møde. Det var sobert, passende doseret, baseret på viden, og leveret på en fin facon.”

Kirsten Grønlund Andersen, Sekretariatsmedarbejder, Institut for Veterinær- og husdyrvidenskab, Københavns Universitet

“[…] tak for i går, som altid en kæmpe fornøjelse. Jeg er meget tryg, når I står for vores arrangement!”

Jon Mortola Hansen, Chefkonsulent, Netværk og Arrangementer, DJØF